Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192| Назва: | Стійкий розвиток готельно-ресторанної сфери: поєднання міжнародних практик з існуючими підходами |
| Автори: | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
| Теми: | готельно-ресторанна сфера сегментація ринку енергоефективні рішення маркетингові стратегії |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Брикова Т. М. СТІЙКИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ: ПОЄДНАННЯ МІЖНАРОДНИХ ПРАКТИК З ІСНУЮЧИМИ ПІДХОДАМИ / Т. М. Брикова // Стратегія якості в промисловості і освіті : зб. матеріалів ХІХ Міжнар. конф., 2-5 черв. 2025 р., м. Варна (Болгарія) / УДУНТ. – Дніпро : Журфонд, 2025. – С. 395–397. – URL: https://drive.google.com/file/d/1YxQzufSy0JdBTnWRTrLFxXEYTGn5k8qw/view |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192 |
| Розташовується у зібраннях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Brykova_Sustainable development.pdf | основний текст | 1.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.