Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-09-08T09:41:55Z-
dc.date.available2025-09-08T09:41:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherУДК 338.488.2:640.4-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБрикова Т. М. СТІЙКИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ: ПОЄДНАННЯ МІЖНАРОДНИХ ПРАКТИК З ІСНУЮЧИМИ ПІДХОДАМИ / Т. М. Брикова // Стратегія якості в промисловості і освіті : зб. матеріалів ХІХ Міжнар. конф., 2-5 черв. 2025 р., м. Варна (Болгарія) / УДУНТ. – Дніпро : Журфонд, 2025. – С. 395–397. – URL: https://drive.google.com/file/d/1YxQzufSy0JdBTnWRTrLFxXEYTGn5k8qw/viewuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанна сфераuk_UK
dc.subjectсегментація ринкуuk_UK
dc.subjectенергоефективні рішенняuk_UK
dc.subjectмаркетингові стратегіїuk_UK
dc.titleСтійкий розвиток готельно-ресторанної сфери: поєднання міжнародних практик з існуючими підходамиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Brykova_Sustainable development.pdfосновний текст1.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.