Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192
Название: Стійкий розвиток готельно-ресторанної сфери: поєднання міжнародних практик з існуючими підходами
Авторы: Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Ключевые слова: готельно-ресторанна сфера
сегментація ринку
енергоефективні рішення
маркетингові стратегії
Дата публикации: 2025
Издатель: Брикова Т. М. СТІЙКИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ: ПОЄДНАННЯ МІЖНАРОДНИХ ПРАКТИК З ІСНУЮЧИМИ ПІДХОДАМИ / Т. М. Брикова // Стратегія якості в промисловості і освіті : зб. матеріалів ХІХ Міжнар. конф., 2-5 черв. 2025 р., м. Варна (Болгарія) / УДУНТ. – Дніпро : Журфонд, 2025. – С. 395–397. – URL: https://drive.google.com/file/d/1YxQzufSy0JdBTnWRTrLFxXEYTGn5k8qw/view
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192
Располагается в коллекциях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Brykova_Sustainable development.pdfосновний текст1.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.