Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192| Title: | Стійкий розвиток готельно-ресторанної сфери: поєднання міжнародних практик з існуючими підходами |
| Authors: | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
| Keywords: | готельно-ресторанна сфера сегментація ринку енергоефективні рішення маркетингові стратегії |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Брикова Т. М. СТІЙКИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ: ПОЄДНАННЯ МІЖНАРОДНИХ ПРАКТИК З ІСНУЮЧИМИ ПІДХОДАМИ / Т. М. Брикова // Стратегія якості в промисловості і освіті : зб. матеріалів ХІХ Міжнар. конф., 2-5 черв. 2025 р., м. Варна (Болгарія) / УДУНТ. – Дніпро : Журфонд, 2025. – С. 395–397. – URL: https://drive.google.com/file/d/1YxQzufSy0JdBTnWRTrLFxXEYTGn5k8qw/view |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3192 |
| Appears in Collections: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Brykova_Sustainable development.pdf | основний текст | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.