Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорний, Денис-Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2025-08-03T10:37:10Z-
dc.date.available2025-08-03T10:37:10Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3161-
dc.description.abstractПредметом дослідження є технологічний процес розробки, удосконалення та впровадження новітніх методів приготування кавових напоїв і десертів у виробничих умовах спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» м. Чернівці. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та впровадження новітніх технологій виробництва кавових напоїв і десертів у діяльність закладу ресторанного господарства, а також розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації виробничих процесів у спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» м. Чернівці. Відштовхуючись від поставленої мети, були сформовані наступні завдання: 1. Проаналізувати сучасний стан технологій виробництва кавових напоїв і десертів у ресторанному господарстві. 2. Вивчити практичний досвід спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» щодо застосування інновацій. 3. Розробити технологічні карти для нових позицій кавового та десертного меню. 4. Оновити виробничу програму з урахуванням сучасних вимог до харчових технологій. 5. Визначити доцільне технологічне обладнання для впровадження нових процесів. 6. Надати рекомендації щодо організації роботи оновленого десертного відділення. Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЧорний Д.-О. О. Новітні технології кавових напоїв та десертів (на матеріалах спешелті-кав’ярні «ESSCO SPACE») = The latest technologies of coffee drinks and desserts (based on materials from the specialty coffee shop "ESSCO SPACE") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д.-О. О. Чорний ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.uk_UK
dc.subjectкавові напоїuk_UK
dc.subjectдесертиuk_UK
dc.subjectспешелті-кав’ярняuk_UK
dc.subjectтехнологічні картиuk_UK
dc.subjectхарчові технологіїuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.titleНовітні технології кавових напоїв та десертів (на матеріалах спешелті-кав’ярні «ESSCO SPACE»)uk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies of coffee drinks and desserts (based on materials from the specialty coffee shop "ESSCO SPACE")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chornuy_181.pdfосновний текст8.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.