Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3161| Назва: | Новітні технології кавових напоїв та десертів (на матеріалах спешелті-кав’ярні «ESSCO SPACE») |
| Інші назви: | The latest technologies of coffee drinks and desserts (based on materials from the specialty coffee shop "ESSCO SPACE") |
| Автори: | Чорний, Денис-Олександр Олександрович |
| Теми: | кавові напої десерти спешелті-кав’ярня технологічні карти харчові технології ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чорний Д.-О. О. Новітні технології кавових напоїв та десертів (на матеріалах спешелті-кав’ярні «ESSCO SPACE») = The latest technologies of coffee drinks and desserts (based on materials from the specialty coffee shop "ESSCO SPACE") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д.-О. О. Чорний ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Предметом дослідження є технологічний процес розробки, удосконалення та впровадження новітніх методів приготування кавових напоїв і десертів у виробничих умовах спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» м. Чернівці. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та впровадження новітніх технологій виробництва кавових напоїв і десертів у діяльність закладу ресторанного господарства, а також розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації виробничих процесів у спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» м. Чернівці. Відштовхуючись від поставленої мети, були сформовані наступні завдання: 1. Проаналізувати сучасний стан технологій виробництва кавових напоїв і десертів у ресторанному господарстві. 2. Вивчити практичний досвід спешелті-кав’ярні «Essco Coffee Space» щодо застосування інновацій. 3. Розробити технологічні карти для нових позицій кавового та десертного меню. 4. Оновити виробничу програму з урахуванням сучасних вимог до харчових технологій. 5. Визначити доцільне технологічне обладнання для впровадження нових процесів. 6. Надати рекомендації щодо організації роботи оновленого десертного відділення. Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3161 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Chornuy_181.pdf | основний текст | 8.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.