Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3149| Назва: | Загальні принципи управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності |
| Інші назви: | General principles of hotel enterprise management and their development in modern conditions |
| Автори: | Білек, Валентин Валентинович |
| Теми: | готельне підприємство hotel enterprise менеджмент management управлінська діяльність management activity аналіз analysis |
| Дата публікації: | чер-2025 |
| Видавництво: | Білек В. В. Загальні принципи управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності = General principles of hotel enterprise management and their development in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / В. В. Білек ; наук. кер. О. А. Хитрова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 50 с. |
| Короткий огляд (реферат): | За сучасних умовах господарювання, під впливом процесів глобалізацій у всіх сферах економіки, невиробнича сфера привертає до себе дедалі більшу увагу. За останні роки готельно-туристична індустрія стала однією з найприбутковіших у світі. Вона позитивно впливає на розвиток суміжних галузей, які безпосередньо беруть участь у створенні готельно-туристичного продукту чи послуги. Збільшення туристичних потоків, зміна попиту на туристичні послуги споживачів сприяє переорієнтації напрямів обслуговування та швидкої адаптації до потреб, що виникають на ринку туристичних послуг. У I розділі розкрито поняття готелю та менеджменту, досліджено проблеми загальних принципів управління підприємством готельного господарства у вітчизняній практиці. У II розділі здійснено організаційно-економічний аналіз діяльності підприємства ТОВ «Готель «Хрещатик», проведено оцінку основних економічних показників та SWOT-аналіз діяльності готельного підприємства. У III розділі здійснено аналіз стану застосування принципів управління ТОВ «Готель «Хрещатик», а також створено пропозиції з удосконаленняуправлінської діяльності та їх економічна ефективність.Under modern business conditions, under the influence of globalization processes in all spheres of the economy, the non-production sphere attracts more and more attention. In recent years, the hotel and tourism industry has become one of the most profitable in the world. It has a positive effect on the development of related industries that are directly involved in the creation of a hotel and tourism product or service. The increase in tourist flows, the change in the demand for tourist services by consumers contributes to the reorientation of service areas and rapid adaptation to the needs arising in the market of tourist services. In Chapter I, the concept of hotel and management is revealed, the problems of general principles of hotel management in domestic practice are investigated. In the II section, an organizational and economic analysis of the activity of the Khreshchatyk Hotel LLC was carried out, an assessment of the main economic indicators and a SWOT analysis of the activity of the hotel enterprise were carried out. In the III section, an analysis of the state of application of the management principles of Hotel Khreshchatyk LLC was carried out, as well as suggestions for improving management activities and their economic efficiency were created. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3149 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bilek_073.pdf | основний текст | 919.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.