Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3148
Название: Оцінка конкурентоспроможності готельного підприємства в сучасних умовах
Другие названия: Assessment of the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions
Авторы: Іванів, Інна Володимирівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
competitiveness
конкурентні переваги
competitive advantages
підприємство
enterprise
управління
management
готельне підприємство
hotel enterprise
Дата публикации: июн-2025
Издатель: Іванів І. В. Оцінка конкурентоспроможності готельного підприємства в сучасних умовах = Assessment of the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Управління бізнесом» / І. В. Іванів ; наук. кер. Г. В. Долга. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. –55 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі розглянуто поняття та сутність конкурентоспроможності підприємства, узагальнено методологію аналізу конкурентних переваг підприємства. На основі документів про фінансовогосподарську діяльність підприємства, досліджено організаційногосподарську характеристику підприємства, здійснено аналіз фінансовоекономічної діяльності підприємства та надано оцінку конкурентоспроможності підприємства. Розроблено конкурентну карту ринку послуг за результатами використання конкурентних переваг підприємства та надані пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності готельних послуг підприємства. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел (37 найменувань) та додатків. Загальний обсяг роботи складає 55 сторінок. У роботі міститься 13 таблиць та 15 рисунків. The qualification work considers the concept and essence of the competitiveness of the enterprise, summarizes the methodology for analyzing the competitive advantages of the enterprise. Based on documents on the financial and economic activities of the enterprise, the organizational and economic characteristics of the enterprise are studied, an analysis of the financial and economic activities of the enterprise is carried out and an assessment of the competitiveness of the enterprise is provided. A competitive map of the services market is developed based on the results of using the competitive advantages of the enterprise and proposals are provided to increase the competitiveness of the enterprise's hotel services. The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions and proposals, a list of sources used (37 items) and appendices. The total volume of the work is 55 pages. The work contains 13 tables and 15 figures.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3148
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ivaniv_073.pdfосновний текст870.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.