Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3148| Назва: | Оцінка конкурентоспроможності готельного підприємства в сучасних умовах |
| Інші назви: | Assessment of the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions |
| Автори: | Іванів, Інна Володимирівна |
| Теми: | конкурентоспроможність competitiveness конкурентні переваги competitive advantages підприємство enterprise управління management готельне підприємство hotel enterprise |
| Дата публікації: | чер-2025 |
| Видавництво: | Іванів І. В. Оцінка конкурентоспроможності готельного підприємства в сучасних умовах = Assessment of the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Управління бізнесом» / І. В. Іванів ; наук. кер. Г. В. Долга. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. –55 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі розглянуто поняття та сутність конкурентоспроможності підприємства, узагальнено методологію аналізу конкурентних переваг підприємства. На основі документів про фінансовогосподарську діяльність підприємства, досліджено організаційногосподарську характеристику підприємства, здійснено аналіз фінансовоекономічної діяльності підприємства та надано оцінку конкурентоспроможності підприємства. Розроблено конкурентну карту ринку послуг за результатами використання конкурентних переваг підприємства та надані пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності готельних послуг підприємства. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел (37 найменувань) та додатків. Загальний обсяг роботи складає 55 сторінок. У роботі міститься 13 таблиць та 15 рисунків. The qualification work considers the concept and essence of the competitiveness of the enterprise, summarizes the methodology for analyzing the competitive advantages of the enterprise. Based on documents on the financial and economic activities of the enterprise, the organizational and economic characteristics of the enterprise are studied, an analysis of the financial and economic activities of the enterprise is carried out and an assessment of the competitiveness of the enterprise is provided. A competitive map of the services market is developed based on the results of using the competitive advantages of the enterprise and proposals are provided to increase the competitiveness of the enterprise's hotel services. The qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions and proposals, a list of sources used (37 items) and appendices. The total volume of the work is 55 pages. The work contains 13 tables and 15 figures. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3148 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ivaniv_073.pdf | основний текст | 870.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.