Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3138Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кобрак, Марина Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-07T11:17:05Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-07T11:17:05Z | - |
| dc.date.issued | 2025-06 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3138 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, в результаті опрацювання літературних джерел, досліджено сутність, значення, інструментарій маркетингової діяльності підприємства, теоретично обґрунтувано поняття «управління маркетингом» підприємств. Проаналізовано маркетинговий інструментарій ресторану «Київ», процес формування маркетингової стратегії ресторану «Київ», формування системи лояльності споживачів послуг ресторану «Київ» в системі управління маркетингом, розглянуто напрями удосконалення управління маркетинговою діяльністю ресторану «Київ», зокрема, методику формування системи управління маркетинговою діяльністю підприємства та моделювання процесу управління елементами комплексу маркетингу. На основі опрацьованого матеріалу студенткою зроблені висновки та надані пропозиції з теми дослідження. In the qualification work, as a result of the study of literary sources, the essence, meaning, tools of marketing activities of the enterprise were studied, the concept of «marketing management» of enterprises was theoretically substantiated. The marketing tools of the restaurant «Kyiv», the process of forming the marketing strategy of the restaurant «Kyiv», the formation of a loyalty system of consumers of the services of the restaurant «Kyiv» in the marketing management system were analyzed, directions for improving the management of marketing activities of the restaurant «Kyiv», in particular, the methodology for forming a marketing management system of the enterprise and modeling the process of managing elements of the marketing complex were considered. Based on the material studied, the student made conclusions and provided suggestions on the topic of the study. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кобрак М. В. Управління маркетинговою діяльністю підприємства ресторанного бізнесу = Management of marketing activities of a restaurant business enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / М. В. Кобрак ; наук. кер. Ю. Б. Чаплінський. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 69 с. | uk_UK |
| dc.subject | маркетинг | uk_UK |
| dc.subject | marketing | uk_UK |
| dc.subject | управління маркетингом | uk_UK |
| dc.subject | marketing management | uk_UK |
| dc.subject | маркетинговий інструментарій | uk_UK |
| dc.subject | marketing tools | uk_UK |
| dc.subject | лояльність | uk_UK |
| dc.subject | loyalty | uk_UK |
| dc.subject | комплекс маркетингу | uk_UK |
| dc.subject | complex marketing | uk_UK |
| dc.title | Управління маркетинговою діяльністю підприємства ресторанного бізнесу | uk_UK |
| dc.title.alternative | Management of marketing activities of a restaurant business enterprise | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Cobrak_073.pdf | основний текст | 717.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.