Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБердніков, Юрій Віталійович-
dc.date.accessioned2025-07-07T08:52:08Z-
dc.date.available2025-07-07T08:52:08Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3135-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, в результаті опрацювання літературних джерел, досліджено концептуальні підходи сутності конкуренції як економічної категорії, управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарства проаналізовано стратегію та тактику формування конкурентоспроможності ресторану «Чічері», здійснено аналіз маркетингових факторів формування конкурентоспроможності ресторану «Чічері», розглянуто гапрями підвищення конкурентоспроможності ресторану «Чічері», зокрема, впровадження методики формування конкурентної переваги ресторану «Чічері», реалізацію методики порівняльного аналізу конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу. На основі опрацьованого матеріалу студентом зроблені висновки та надані пропозиції з теми дослідження.In the qualification work, as a result of the study of literary sources, conceptual approaches to the essence of competition as an economic category, management of the competitiveness of a restaurant enterprise were studied, the strategy and tactics of forming the competitiveness of the restaurant «Chicheri» were analyzed, the analysis of marketing factors of forming the competitiveness of the restaurant «Chicheri» was carried out, the directions of increasing the competitiveness of the restaurant «Chicheri» were considered, in particular, the implementation of the methodology for forming the competitive advantage of the restaurant «Chicheri», the implementation of the methodology for comparative analysis of the competitiveness of restaurant business enterprises. Based on the material studied, the student made conclusions and provided suggestions on the topic of the study.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБердніков Ю. В. Формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу = Formation of the competitiveness of a restaurant business enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / Ю. В. Бердніков ; наук. кер. Ю. Б. Чаплінський. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.uk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UK
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UK
dc.subjectмаркетингuk_UK
dc.subjectmarketinguk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectrestaurant businessuk_UK
dc.titleФормування конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесуuk_UK
dc.title.alternativeFormation of the competitiveness of a restaurant business enterpriseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Berdnikov_073+.pdfосновной файл5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.