Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3129
Назва: Удосконалення надання послуг конференц-сервісу (на матеріалах готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel»)
Інші назви: Improving the provision of conference services (based on materials from the 5* hotel "Radisson Blu Resort, Bukovel")
Автори: Ковалишин, Михайло Іванович
Теми: індустрія гостинності
hospitality industry
удосконалення
improvement
інновації
innovation
конференц-сервіс
conference service
інтерактивні технології
interactive technologies
штучний інтелект
artificial intelligence
Дата публікації: 2025
Видавництво: Ковалишин М. І. Удосконалення надання послуг конференц-сервісу (на матеріалах готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel») = Improving the provision of conference services (based on materials from the 5* hotel "Radisson Blu Resort, Bukovel") : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно- ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / М. І. Ковалишин ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено удосконалення конференц-сервісу готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel». Для надання бізнес послуг та проведення ділових зустрічей в готельних підприємствах функціонує конференц-сервіс. У ході проведення дослідження було визначено, процес роботи конференц-сервісу при готельному підприємстві. У рамках написання кваліфікаційної роботи проведено дослідження готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel», який розташований в Івано-Франківська обл., с. Буковель, ділянка Щивки, 220. Підприємство складається з житлового фонду в 252 номери, закладів ресторанного господарства (MontBlanc, B-Zone, лаунж-бар), 7 кімнат для зустрічей з місткістю 450 осіб, спа центру та оздоровчого комплексу. Стрімкий розвиток штучного інтелекту та інтерактивних технологій дозволяє створювати більш персоналізовані та ефективні бізнес заходи, оптимізувати робочі процеси та враховувати індивідуальні переваги учасників. Проведено дослідження найбільш застосованих програм інтерактивних технологій та штучного інтелекту, які можна використовувати у рамках роботи конференц-сервісу. Для готелю «Radisson Blu Resort Bukovel» в якості удосконалення рівня надаваємих послуг запропоновано впровадження інтерактивного столу, відеостіни та платформи Otter.ai.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3129
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalichun_241.pdfосновний текст2.31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.