Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мозулевський, Володимир Миколайович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-05T19:21:20Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-05T19:21:20Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості веганських десертів» на матеріалах ресторану «VINOTEKA» м. Івано-Франківськ»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій веганських десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології веганських десертів та організація їх виробництва у ресторані «VINOTEKA»; Розділ 3. Удосконaлення технології веганських десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій веганських десертів. Веганські десерти – це не просто вибір для тих, хто дотримується певних харчових обмежень, а й потужний тренд, що визначає майбутнє сучасної ресторанної справи. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «VINOTEKA». Ресторан «VINOTEKA» в Івано-Франківську розпочав свою роботу 25 грудня 2019 року, за адресою: вулиця Української Перемоги 34. Графік роботи: з понеділка по неділю з 12:00 до 23:15. Ресторан «VINOTEKA» пропонує різноманітні страви європейської кухні, включаючи м'ясо, рибу та морепродукти. Винна карта налічує близько 115 позицій вин, що є значним показником для ресторану. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент веганських десертів : веганський батончик з бобами маш та насінням чіа, веганський батончик з бобами нута та насінням чіа, веганський батончик з сочевицею червоної та насінням чіа. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Мозулевський В. М. Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ) = Improving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. М. Мозулевський ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с. | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | десерти | uk_UK |
| dc.subject | desserts | uk_UK |
| dc.subject | асортимен | uk_UK |
| dc.subject | assortment | uk_UK |
| dc.subject | вегенські продукти | uk_UK |
| dc.subject | vegan products | uk_UK |
| dc.subject | боби нута | uk_UK |
| dc.subject | beans chickpeas | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ) | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Mozulevskii_181.pdf | основний текст | 3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.