Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМозулевський, Володимир Миколайович-
dc.date.accessioned2025-07-05T19:21:20Z-
dc.date.available2025-07-05T19:21:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості веганських десертів» на матеріалах ресторану «VINOTEKA» м. Івано-Франківськ»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій веганських десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології веганських десертів та організація їх виробництва у ресторані «VINOTEKA»; Розділ 3. Удосконaлення технології веганських десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій веганських десертів. Веганські десерти – це не просто вибір для тих, хто дотримується певних харчових обмежень, а й потужний тренд, що визначає майбутнє сучасної ресторанної справи. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «VINOTEKA». Ресторан «VINOTEKA» в Івано-Франківську розпочав свою роботу 25 грудня 2019 року, за адресою: вулиця Української Перемоги 34. Графік роботи: з понеділка по неділю з 12:00 до 23:15. Ресторан «VINOTEKA» пропонує різноманітні страви європейської кухні, включаючи м'ясо, рибу та морепродукти. Винна карта налічує близько 115 позицій вин, що є значним показником для ресторану. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент веганських десертів : веганський батончик з бобами маш та насінням чіа, веганський батончик з бобами нута та насінням чіа, веганський батончик з сочевицею червоної та насінням чіа.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМозулевський В. М. Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ) = Improving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. М. Мозулевський ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.uk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectдесертиuk_UK
dc.subjectdessertsuk_UK
dc.subjectасортименuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.subjectвегенські продуктиuk_UK
dc.subjectvegan productsuk_UK
dc.subjectбоби нутаuk_UK
dc.subjectbeans chickpeasuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mozulevskii_181.pdfосновний текст3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.