Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124
Название: Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)
Другие названия: Improving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk)
Авторы: Мозулевський, Володимир Миколайович
Ключевые слова: якість
quality
десерти
desserts
асортимен
assortment
вегенські продукти
vegan products
боби нута
beans chickpeas
Дата публикации: 2025
Издатель: Мозулевський В. М. Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ) = Improving the technology and researching the basis of vegan desserts (based on materials from the restaurant "Vinoteka" in Ivano-Frankivsk) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. М. Мозулевський ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості веганських десертів» на матеріалах ресторану «VINOTEKA» м. Івано-Франківськ»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій веганських десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології веганських десертів та організація їх виробництва у ресторані «VINOTEKA»; Розділ 3. Удосконaлення технології веганських десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій веганських десертів. Веганські десерти – це не просто вибір для тих, хто дотримується певних харчових обмежень, а й потужний тренд, що визначає майбутнє сучасної ресторанної справи. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «VINOTEKA». Ресторан «VINOTEKA» в Івано-Франківську розпочав свою роботу 25 грудня 2019 року, за адресою: вулиця Української Перемоги 34. Графік роботи: з понеділка по неділю з 12:00 до 23:15. Ресторан «VINOTEKA» пропонує різноманітні страви європейської кухні, включаючи м'ясо, рибу та морепродукти. Винна карта налічує близько 115 позицій вин, що є значним показником для ресторану. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент веганських десертів : веганський батончик з бобами маш та насінням чіа, веганський батончик з бобами нута та насінням чіа, веганський батончик з сочевицею червоної та насінням чіа.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3124
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mozulevskii_181.pdfосновний текст3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.