Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3123
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Сергій Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-05T19:12:14Z-
dc.date.available2025-07-05T19:12:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3123-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв (на матеріалах ресторану «Десятка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технології м’ясних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у ресторані «Десятка», м. Івано-Франківськ; Розділ 3. Удосконaлення технологій м’ясних страв. В розділі 1 досліджено хімічний стан м’яса та асортимент напівфабрикатів, які з нього виготовляють, визначено необхідність у покращенні біологічної цінності виробів з м’яса. Зважаючи на тенденції, які зараз набирають популярності в ресторанному бізнесі для базової рецептури обираємо м’ясні ковбаски. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Десятка» (м. Івано-Франківськ), досліджено структурно-технологічній процес виробництва закладу, а також проаналізовано роботу гарячого цеху. За базову рецептуру обрано курячі ковбаски, досліджено технологічний процес їх приготування. В 3 розділі розроблено технології м’ясних ковбасок для подальших досліджень обрано цистозіру та овочеві порошки (шпинатовий, морквяний та буряковий). У розроблених м’ясних страв покращився вміст харчових волокон, кальцію, натрію, селену, йоду, цинку, вітаміну В2, вітаміну В6, вітаміну В9 та вітаміну С.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМельник С. В. Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв (на матеріалах ресторану «Десятка») = Improving technology and researching the quality of meat dishes (based on materials from the restaurant "Desyatka") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Мельник ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 60 с.uk_UK
dc.subjectм’ясні ковбаскиuk_UK
dc.subjectmeat sausagesuk_UK
dc.subjectшпинатовий порошокuk_UK
dc.subjectspinach powderuk_UK
dc.subjectбуряковий порошокuk_UK
dc.subjectbeetroot powderuk_UK
dc.subjectморквяний порошокuk_UK
dc.subjectcarrot powderuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв (на матеріалах ресторану «Десятка»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving technology and researching the quality of meat dishes (based on materials from the restaurant "Desyatka")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnik_181.pdfосновний текст2.69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.