Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМачушак, Микола Миколайович-
dc.date.accessioned2025-07-05T19:07:04Z-
dc.date.available2025-07-05T19:07:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів на матеріалах кафе «Room Room». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на регіональні, екологічно чисті продукти. Проведено аналіз сировинної бази локальних коренеплодів, що доступні для використання в ресторанному бізнесі, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності та смакових якостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва ресторанної продукції «Піца з бататом», що дозволить кафе «Room Room» оновити своє меню та залучити нових відвідувачів. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Room Room», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМачушак М. М. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. М. Мачушак ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 48 с.uk_UK
dc.subjectлокальна сировинаuk_UK
dc.subjectlocal raw materialsuk_UK
dc.subjectконкурентноспроможністьuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.subjectкоренеплодиuk_UK
dc.subjectroot vegetablesuk_UK
dc.subjectбататuk_UK
dc.subjectbatatauk_UK
dc.titleРозширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Machuschak_181.pdfосновний текст1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.