Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мачушак, Микола Миколайович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-05T19:07:04Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-05T19:07:04Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів на матеріалах кафе «Room Room». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на регіональні, екологічно чисті продукти. Проведено аналіз сировинної бази локальних коренеплодів, що доступні для використання в ресторанному бізнесі, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності та смакових якостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва ресторанної продукції «Піца з бататом», що дозволить кафе «Room Room» оновити своє меню та залучити нових відвідувачів. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Room Room», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Мачушак М. М. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. М. Мачушак ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 48 с. | uk_UK |
| dc.subject | локальна сировина | uk_UK |
| dc.subject | local raw materials | uk_UK |
| dc.subject | конкурентноспроможність | uk_UK |
| dc.subject | competitiveness | uk_UK |
| dc.subject | асортимент | uk_UK |
| dc.subject | assortment | uk_UK |
| dc.subject | коренеплоди | uk_UK |
| dc.subject | root vegetables | uk_UK |
| dc.subject | батат | uk_UK |
| dc.subject | batata | uk_UK |
| dc.title | Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Machuschak_181.pdf | основний текст | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.