Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122
Назва: Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room»)
Інші назви: Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe)
Автори: Мачушак, Микола Миколайович
Теми: локальна сировина
local raw materials
конкурентноспроможність
competitiveness
асортимент
assortment
коренеплоди
root vegetables
батат
batata
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мачушак М. М. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. М. Мачушак ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів на матеріалах кафе «Room Room». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на регіональні, екологічно чисті продукти. Проведено аналіз сировинної бази локальних коренеплодів, що доступні для використання в ресторанному бізнесі, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності та смакових якостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва ресторанної продукції «Піца з бататом», що дозволить кафе «Room Room» оновити своє меню та залучити нових відвідувачів. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Room Room», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Machuschak_181.pdfосновний текст1.78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.