Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122| Title: | Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») |
| Other Titles: | Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) |
| Authors: | Мачушак, Микола Миколайович |
| Keywords: | локальна сировина local raw materials конкурентноспроможність competitiveness асортимент assortment коренеплоди root vegetables батат batata |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Мачушак М. М. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів (на матеріалах кафе «Room Room») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products from local root vegetables (based on materials from the Room Room cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. М. Мачушак ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 48 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з локальних коренеплодів на матеріалах кафе «Room Room». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на регіональні, екологічно чисті продукти. Проведено аналіз сировинної бази локальних коренеплодів, що доступні для використання в ресторанному бізнесі, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності та смакових якостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва ресторанної продукції «Піца з бататом», що дозволить кафе «Room Room» оновити своє меню та залучити нових відвідувачів. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Room Room», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3122 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Machuschak_181.pdf | основний текст | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.