Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3121
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМаліков, Назар Олегович-
dc.date.accessioned2025-07-05T18:55:38Z-
dc.date.available2025-07-05T18:55:38Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3121-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості соусів (на матеріалах кафе «Креветка»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій соусів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій соусів та організація їх виробництва у кафе «Креветка»; Розділ 3. Удосконaлення технологій соусів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технології соусів. Соус – додатковий компонент страви, з характерною напіврідкою консистенцією, який використовують у процесі приготування страви або подають до готової страви для поліпшення її смаку і аромату. Із ростом обізнаності про вплив харчування на здоров’я все більше споживачів звертають увагу на склад продуктів. Зростання популярності соусів на йогуртовій основі є частиною ширшого глобального тренду, що пов'язаний із поширенням ідеї здорового способу життя. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе «Креветка». Кафе є мережевим закладом, 2 заклади розташовані в м. Чернівці 1 заклад в м. Львів. Для дослідження обрано заклад у м. Чернівці за адресою вулиця Кобилянської, 49, години роботи: щодня з 10:00 до 22:00. Меню кафе «Креветка» лаконічне, страви розроблені із врахуванням останніх тенденції. Кафе «Креветка» функціонує за принципом повного виробничого циклу. На основі проведеного аналізу меню кафе «Креветка» та замовлень відвідувачів, для подальших досліджень обрано соус грецької кухні «Дзадзикі». В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент соусів: соус «Дзадзикі» з додаванням лляних висівок, соус «Дзадзикі» з додаванням рисових висівок, соус «Дзадзикі» з додаванням вівсяних висівок. Результатом дослідження є покращення грецького соусу «Дзадзикі» з додаванням лляних, рисових та вівсяних висівок та кунжуту покращує поживну цінність соусу та може бути рекомендованим до впровадження у меню закладів ресторанного господарства.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМаліков Н. О. Удосконалення технології та дослідження якості соусів (на матеріалах кафе «Креветка») = Improving technology and researching the quality of sauces (based on materials from the "Krevetka" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Н. О. Маліков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.uk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectсоусиuk_UK
dc.subjectsaucesuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості соусів (на матеріалах кафе «Креветка»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving technology and researching the quality of sauces (based on materials from the "Krevetka" cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Malikov_181.pdfосновний текст2.79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.