Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3116
Назва: Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)
Інші назви: Improving the technology and researching the quality of flour confectionery products made from custard dough (based on materials from the restaurant "Freidora")
Автори: Козар, Давид Іванович
Теми: якість
quality
ресторан
restaurant
виробництво
production
десерти
desserts
заварне тісто
custard dough
Дата публікації: 2025
Видавництво: Козар Д. І. Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora») = Improving the technology and researching the quality of flour confectionery products made from custard dough (based on materials from the restaurant "Freidora") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. І. Козар ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 57 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста на матеріалах ресторану «Freidora»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних кондитерських виробів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних кондитерських виробів із заварного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Freidora»; Розділ 3. Удосконaлення технологій борошняних кондитерських виробів із заварного тіста. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технології борошняних кондитерських виробів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Асортимент виробів із заварного тіста який готують в закладах ресторанного господарства досить різноманітний, в меню закладів представлені: чуроси, заварні пончики, профітролі з солоними та солодкими начинками, еклери, торт карпатка. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Freidora» заклад формату стріт-фуд де гармонійно поєднуються традиції американської та іспанської кухні у м. Чернівці розпочав роботу 06. 12. 2024 року за адресою вулиця вулиця Головна 63, режим роботи з 08:00 до 22:00, меню ресторану «Freidora» це вуличні стави іспанської та американської кухні. В 3 розділі розроблено технологію приготування: чуросу із шротом кокосовим, чуросу із шротом мигдалевого горіху, чуросу із шроту волоського горіху. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3116
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozar_D_181.pdfосновний текст9.8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.