Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115
Назва: Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД»)
Інші назви: Improving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD")
Автори: Карча, Даніель Михайлович
Теми: спельтове борошно
spelt flour
штудель
strudel
східноєвропенйська кухня
eastern european cuisine
кисломолочний сир
sour milk cheese
ламінарія
kelp
Дата публікації: 2025
Видавництво: Карча Д. М. Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД») = Improving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. М. Карча ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості штруделю» на матеріалах ресторану «The САД»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій штруделю та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології штруделів та організація їх виробництва у ресторані «The САД»; Розділ 3. Удосконaлення технології штруделів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій штруделів. Штрудель – класична австрійська випічка з багатою історією. Виробництво штруделя, особливо із застосуванням технології ручного витягування тіста, є складним і вимагає високої кваліфікації. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «The САД». Заклад розташований за адресою: вул. Садова 1а в м. Чернівці, режим роботи з 11:00 - 22:00, кожного дня. Меню ресторану «The САД» у Чернівцях орієнтоване на східноєвропейську кухню з широким вибором страв, що задовольнить різні смаки. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент штруделів: штрудель з спельтовим борошном та начинкою з яблук та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з сиру кисломолочного та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з маку та ламінарією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karcha_181.pdfосновний текст15.95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.