Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карча, Даніель Михайлович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-04T20:46:20Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-04T20:46:20Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості штруделю» на матеріалах ресторану «The САД»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій штруделю та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології штруделів та організація їх виробництва у ресторані «The САД»; Розділ 3. Удосконaлення технології штруделів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій штруделів. Штрудель – класична австрійська випічка з багатою історією. Виробництво штруделя, особливо із застосуванням технології ручного витягування тіста, є складним і вимагає високої кваліфікації. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «The САД». Заклад розташований за адресою: вул. Садова 1а в м. Чернівці, режим роботи з 11:00 - 22:00, кожного дня. Меню ресторану «The САД» у Чернівцях орієнтоване на східноєвропейську кухню з широким вибором страв, що задовольнить різні смаки. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент штруделів: штрудель з спельтовим борошном та начинкою з яблук та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з сиру кисломолочного та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з маку та ламінарією. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Карча Д. М. Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД») = Improving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. М. Карча ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 61 с. | uk_UK |
| dc.subject | спельтове борошно | uk_UK |
| dc.subject | spelt flour | uk_UK |
| dc.subject | штудель | uk_UK |
| dc.subject | strudel | uk_UK |
| dc.subject | східноєвропенйська кухня | uk_UK |
| dc.subject | eastern european cuisine | uk_UK |
| dc.subject | кисломолочний сир | uk_UK |
| dc.subject | sour milk cheese | uk_UK |
| dc.subject | ламінарія | uk_UK |
| dc.subject | kelp | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Karcha_181.pdf | основний текст | 15.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.