Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарча, Даніель Михайлович-
dc.date.accessioned2025-07-04T20:46:20Z-
dc.date.available2025-07-04T20:46:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3115-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості штруделю» на матеріалах ресторану «The САД»», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій штруделю та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технології штруделів та організація їх виробництва у ресторані «The САД»; Розділ 3. Удосконaлення технології штруделів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти щодо існуючих технологій штруделів. Штрудель – класична австрійська випічка з багатою історією. Виробництво штруделя, особливо із застосуванням технології ручного витягування тіста, є складним і вимагає високої кваліфікації. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «The САД». Заклад розташований за адресою: вул. Садова 1а в м. Чернівці, режим роботи з 11:00 - 22:00, кожного дня. Меню ресторану «The САД» у Чернівцях орієнтоване на східноєвропейську кухню з широким вибором страв, що задовольнить різні смаки. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент штруделів: штрудель з спельтовим борошном та начинкою з яблук та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з сиру кисломолочного та ламінарією, штрудель з спельтовим борошном та начинкою з маку та ламінарією.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКарча Д. М. Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД») = Improving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Д. М. Карча ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 61 с.uk_UK
dc.subjectспельтове борошноuk_UK
dc.subjectspelt flouruk_UK
dc.subjectштудельuk_UK
dc.subjectstrudeluk_UK
dc.subjectсхідноєвропенйська кухняuk_UK
dc.subjecteastern european cuisineuk_UK
dc.subjectкисломолочний сирuk_UK
dc.subjectsour milk cheeseuk_UK
dc.subjectламінаріяuk_UK
dc.subjectkelpuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving technology and researching the quality of strudel (based on materials from the restaurant "The CAD")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karcha_181.pdfосновний текст15.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.