Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГречко, Максим Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-07-04T20:12:15Z-
dc.date.available2025-07-04T20:12:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пасти та організація їх виробництва у ресторану «Fabbrica»; Розділ 3. Удосконалення технологій пасти. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Основною сировиною паст, які готуються в закладі ресторанного господарства є борошно та яйця. Змішування цих компонентів є найважливішою операцією в технологічному процесі виробництва пасти, оскільки при цьому утворюється тісто – однорідна маса з певною структурою та фізичними властивостями. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Fabbrica» який розташований за адресою вулиця Вірменська 1 у місті Івано-Франківськ. Режим роботи ресторану «Fabbrica» з 9:00-22:30 кожного дня. В закладі функціонують послуга доставки сервісами Bolt, Glovo та Lokko. Також при закладі діє крамничка з продажу крафтових продуктів. В 3 розділі розроблено технологію приготування пасти тельятелле з використанням безглютенової сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГречко М. А. Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») = Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. А. Гречко ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с.uk_UK
dc.subjectпастаuk_UK
dc.subjectpastauk_UK
dc.subjectборошняні стравиuk_UK
dc.subjectflour dishesuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectхарчові технологіїuk_UK
dc.subjectfood technologyuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Grechko_181.pdfосновний текст1.97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.