Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гречко, Максим Анатолійович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-04T20:12:15Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-04T20:12:15Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пасти та організація їх виробництва у ресторану «Fabbrica»; Розділ 3. Удосконалення технологій пасти. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Основною сировиною паст, які готуються в закладі ресторанного господарства є борошно та яйця. Змішування цих компонентів є найважливішою операцією в технологічному процесі виробництва пасти, оскільки при цьому утворюється тісто – однорідна маса з певною структурою та фізичними властивостями. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Fabbrica» який розташований за адресою вулиця Вірменська 1 у місті Івано-Франківськ. Режим роботи ресторану «Fabbrica» з 9:00-22:30 кожного дня. В закладі функціонують послуга доставки сервісами Bolt, Glovo та Lokko. Також при закладі діє крамничка з продажу крафтових продуктів. В 3 розділі розроблено технологію приготування пасти тельятелле з використанням безглютенової сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Гречко М. А. Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») = Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. А. Гречко ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с. | uk_UK |
| dc.subject | паста | uk_UK |
| dc.subject | pasta | uk_UK |
| dc.subject | борошняні страви | uk_UK |
| dc.subject | flour dishes | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | restaurant | uk_UK |
| dc.subject | харчові технології | uk_UK |
| dc.subject | food technology | uk_UK |
| dc.subject | виробництво | uk_UK |
| dc.subject | production | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Grechko_181.pdf | основний текст | 1.97 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.