Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113
Название: Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)
Другие названия: Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant)
Авторы: Гречко, Максим Анатолійович
Ключевые слова: паста
pasta
борошняні страви
flour dishes
ресторан
restaurant
харчові технології
food technology
виробництво
production
якість
quality
Дата публикации: 2025
Издатель: Гречко М. А. Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») = Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. А. Гречко ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пасти та організація їх виробництва у ресторану «Fabbrica»; Розділ 3. Удосконалення технологій пасти. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Основною сировиною паст, які готуються в закладі ресторанного господарства є борошно та яйця. Змішування цих компонентів є найважливішою операцією в технологічному процесі виробництва пасти, оскільки при цьому утворюється тісто – однорідна маса з певною структурою та фізичними властивостями. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Fabbrica» який розташований за адресою вулиця Вірменська 1 у місті Івано-Франківськ. Режим роботи ресторану «Fabbrica» з 9:00-22:30 кожного дня. В закладі функціонують послуга доставки сервісами Bolt, Glovo та Lokko. Також при закладі діє крамничка з продажу крафтових продуктів. В 3 розділі розроблено технологію приготування пасти тельятелле з використанням безглютенової сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Grechko_181.pdfосновний текст1.97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.