Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113| Название: | Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») |
| Другие названия: | Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) |
| Авторы: | Гречко, Максим Анатолійович |
| Ключевые слова: | паста pasta борошняні страви flour dishes ресторан restaurant харчові технології food technology виробництво production якість quality |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Гречко М. А. Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica») = Improving technology and researching the quality of pasta (based on materials from the Fabbrica restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. А. Гречко ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с. |
| Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій пасти та організація їх виробництва у ресторану «Fabbrica»; Розділ 3. Удосконалення технологій пасти. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій пасти та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Основною сировиною паст, які готуються в закладі ресторанного господарства є борошно та яйця. Змішування цих компонентів є найважливішою операцією в технологічному процесі виробництва пасти, оскільки при цьому утворюється тісто – однорідна маса з певною структурою та фізичними властивостями. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Fabbrica» який розташований за адресою вулиця Вірменська 1 у місті Івано-Франківськ. Режим роботи ресторану «Fabbrica» з 9:00-22:30 кожного дня. В закладі функціонують послуга доставки сервісами Bolt, Glovo та Lokko. Також при закладі діє крамничка з продажу крафтових продуктів. В 3 розділі розроблено технологію приготування пасти тельятелле з використанням безглютенової сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3113 |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Grechko_181.pdf | основний текст | 1.97 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.