Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Вовк, Володимир Олександрович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-04T20:04:39Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-04T20:04:39Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів та організація їх виробництва у гастропабі «Bruno»; Розділ 3. Удосконaлення технологій десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології десертів. Вони входять до щоденного раціону понад 60% дорослого населення, причому найчастіше це хлібобулочні вироби з підвищеним вмістом цукру: торти, тістечка, печиво, а також цукерки та шоколад. Десерти в раціоні населення залишаються як елементом гастрономічної культури, так і об’єктом дискусії щодо здорового харчування. В розділі 2 надано загальну характеристику гастропабу «Bruno». Заклад розташований за адресою: вулиця Кобилянської, 11 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 23:00, кожного дня. Відповідно до концепції гастропабу «Bruno», в закладі відвідувачам подають страви європейської кухні. На основі проведеного аналізу меню гастропабу «Bruno», для покращення обрано сирники. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент десертів: сирники з смородиновим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з гарбузовим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з яблучним пюре та цільнозерновим борошном. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Вовк В. О. Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») = Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. О. Вовк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с. | uk_UK |
| dc.subject | цільнозернове борошно | uk_UK |
| dc.subject | whole grain flour | uk_UK |
| dc.subject | фруктове пюре | uk_UK |
| dc.subject | fruit puree | uk_UK |
| dc.subject | десерти | uk_UK |
| dc.subject | desserts | uk_UK |
| dc.subject | асортимент | uk_UK |
| dc.subject | assortment | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Vovk_181.pdf | основний текст | 2.51 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.