Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВовк, Володимир Олександрович-
dc.date.accessioned2025-07-04T20:04:39Z-
dc.date.available2025-07-04T20:04:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів та організація їх виробництва у гастропабі «Bruno»; Розділ 3. Удосконaлення технологій десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології десертів. Вони входять до щоденного раціону понад 60% дорослого населення, причому найчастіше це хлібобулочні вироби з підвищеним вмістом цукру: торти, тістечка, печиво, а також цукерки та шоколад. Десерти в раціоні населення залишаються як елементом гастрономічної культури, так і об’єктом дискусії щодо здорового харчування. В розділі 2 надано загальну характеристику гастропабу «Bruno». Заклад розташований за адресою: вулиця Кобилянської, 11 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 23:00, кожного дня. Відповідно до концепції гастропабу «Bruno», в закладі відвідувачам подають страви європейської кухні. На основі проведеного аналізу меню гастропабу «Bruno», для покращення обрано сирники. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент десертів: сирники з смородиновим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з гарбузовим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з яблучним пюре та цільнозерновим борошном.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВовк В. О. Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») = Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. О. Вовк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.uk_UK
dc.subjectцільнозернове борошноuk_UK
dc.subjectwhole grain flouruk_UK
dc.subjectфруктове пюреuk_UK
dc.subjectfruit pureeuk_UK
dc.subjectдесертиuk_UK
dc.subjectdessertsuk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vovk_181.pdfосновний текст2.51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.