Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112| Title: | Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») |
| Other Titles: | Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") |
| Authors: | Вовк, Володимир Олександрович |
| Keywords: | цільнозернове борошно whole grain flour фруктове пюре fruit puree десерти desserts асортимент assortment якість quality |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Вовк В. О. Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») = Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. О. Вовк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с. |
| Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів та організація їх виробництва у гастропабі «Bruno»; Розділ 3. Удосконaлення технологій десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології десертів. Вони входять до щоденного раціону понад 60% дорослого населення, причому найчастіше це хлібобулочні вироби з підвищеним вмістом цукру: торти, тістечка, печиво, а також цукерки та шоколад. Десерти в раціоні населення залишаються як елементом гастрономічної культури, так і об’єктом дискусії щодо здорового харчування. В розділі 2 надано загальну характеристику гастропабу «Bruno». Заклад розташований за адресою: вулиця Кобилянської, 11 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 23:00, кожного дня. Відповідно до концепції гастропабу «Bruno», в закладі відвідувачам подають страви європейської кухні. На основі проведеного аналізу меню гастропабу «Bruno», для покращення обрано сирники. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент десертів: сирники з смородиновим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з гарбузовим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з яблучним пюре та цільнозерновим борошном. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vovk_181.pdf | основний текст | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.