Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112
Назва: Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)
Інші назви: Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno")
Автори: Вовк, Володимир Олександрович
Теми: цільнозернове борошно
whole grain flour
фруктове пюре
fruit puree
десерти
desserts
асортимент
assortment
якість
quality
Дата публікації: 2025
Видавництво: Вовк В. О. Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») = Improving technology and researching the quality of desserts (based on materials from the gastropub "Bruno") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. О. Вовк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів та організація їх виробництва у гастропабі «Bruno»; Розділ 3. Удосконaлення технологій десертів. В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології десертів. Вони входять до щоденного раціону понад 60% дорослого населення, причому найчастіше це хлібобулочні вироби з підвищеним вмістом цукру: торти, тістечка, печиво, а також цукерки та шоколад. Десерти в раціоні населення залишаються як елементом гастрономічної культури, так і об’єктом дискусії щодо здорового харчування. В розділі 2 надано загальну характеристику гастропабу «Bruno». Заклад розташований за адресою: вулиця Кобилянської, 11 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 23:00, кожного дня. Відповідно до концепції гастропабу «Bruno», в закладі відвідувачам подають страви європейської кухні. На основі проведеного аналізу меню гастропабу «Bruno», для покращення обрано сирники. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент десертів: сирники з смородиновим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з гарбузовим пюре та цільнозерновим борошном, сирники з яблучним пюре та цільнозерновим борошном.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3112
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vovk_181.pdfосновний текст2.51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.