Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3111
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБілявинська, Катерина Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-07-04T19:57:23Z-
dc.date.available2025-07-04T19:57:23Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3111-
dc.description.abstractВідповідно завдання кваліфікаційної роботи розроблено роботу на тему «Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кулінарнх виробів (піци)» на матеріалах траторії «Gorno»», до складу якого входять три розділи: теоретичні аспекти технології борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства, дослідження технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у траторії «Gorno», удосконaлення технологій борошняних кулінарних виробів (піци). В першому розділі окреслено асортимент борошняних кулінарних виробів. Досліджено меню сучасних пекарень та ресторанів м. Чернівці та визначено, що найбільшою популярністю серед споживачів користуються: булочки, млинці, піца, різні види пасти. Встановлено, що завдяки своїй універсальності, неперевершеному смаку, легкості приготування та доступній ціні піца має багато шанувальників. В другому розділі окреслено діяльність траторії «Gorno», яка розташувалась в самому центрі міста по вулиці Ольги Кобилянської, 16. Окрім італійських страв заклад також пропонує українську кухню, а саме борщ, вареники, шашлик та ребра. Підприємство надає послуги кальяну, доставки замовлення та можливість проведення банкетів. Дослідивши базову рецептуру основи для піци встановлено, що до її складу входить борошно пшеничне, дріжджі, олія соняшникова, сіль, цукор та вода. В третьому розділі розроблено основу для піци: з амарантовим борошном та бамбуковою клітковиною; з кунжутним борошном та пшеничними висівками; спельтовим борошном та вівсяними висівками. При цьому борошно пшеничне частково заміняни на рослинні види сировини.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБілявинська К. С. Удосконалення технології та дослідження якості борошняних виробів (піци) (на матеріалах траторії «Gorno») = Improving the technology and researching the quality of flour products (pizza) (based on materials from the Gorno trattoria) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. С. Білявинська ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с.uk_UK
dc.subjectпіцаuk_UK
dc.subjectpizzauk_UK
dc.subjectвівсянні висівкиuk_UK
dc.subjectoat branuk_UK
dc.subjectспельтаuk_UK
dc.subjectspeltuk_UK
dc.subjectтраторіяuk_UK
dc.subjecttrattoriauk_UK
dc.subjectіталійські стравиuk_UK
dc.subjectitalian dishesuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості борошняних виробів (піци) (на матеріалах траторії «Gorno»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology and researching the quality of flour products (pizza) (based on materials from the Gorno trattoria)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bilavinska_181.pdfосновний текст6.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.