Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110
Назва: Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie»)
Інші назви: Expansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie")
Автори: Березан, Микола Олександрович
Теми: кіноа
quinoa
харчова цінність
nutritional value
смакові якості
taste qualities
гастрономічні тренди
gastronomic trends
асортимент
assortment
Дата публікації: 2025
Видавництво: Березан М. О. Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie») = Expansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Березан ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології салатів з крупами на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на поживні, збалансовані та оригінальні страви, зокрема в умовах кафе-пекарень. Проведено аналіз сировинної бази різних видів круп, а також овочів, зелені та заправок, що можуть бути використані в салатах. Обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для приготування салату «У гармонії з кіноа». Це дозволить кафе-пекарні «Boulangerie» значно розширити свій асортимент здорових страв, залучити нові сегменти відвідувачів та підсилити свою конкурентну позицію на ринку. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе-пекарні «Boulangerie», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити привабливість для споживачів та відповідати сучасним гастрономічним трендам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Berezan_181.pdfосновний текст1.95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.