Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезан, Микола Олександрович-
dc.date.accessioned2025-07-04T19:29:19Z-
dc.date.available2025-07-04T19:29:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології салатів з крупами на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на поживні, збалансовані та оригінальні страви, зокрема в умовах кафе-пекарень. Проведено аналіз сировинної бази різних видів круп, а також овочів, зелені та заправок, що можуть бути використані в салатах. Обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для приготування салату «У гармонії з кіноа». Це дозволить кафе-пекарні «Boulangerie» значно розширити свій асортимент здорових страв, залучити нові сегменти відвідувачів та підсилити свою конкурентну позицію на ринку. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе-пекарні «Boulangerie», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити привабливість для споживачів та відповідати сучасним гастрономічним трендам.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБерезан М. О. Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie») = Expansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Березан ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с.uk_UK
dc.subjectкіноаuk_UK
dc.subjectquinoauk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectсмакові якостіuk_UK
dc.subjecttaste qualitiesuk_UK
dc.subjectгастрономічні трендиuk_UK
dc.subjectgastronomic trendsuk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.titleРозширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie»)uk_UK
dc.title.alternativeExpansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Berezan_181.pdfосновний текст1.95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.