Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110| Title: | Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie») |
| Other Titles: | Expansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie") |
| Authors: | Березан, Микола Олександрович |
| Keywords: | кіноа quinoa харчова цінність nutritional value смакові якості taste qualities гастрономічні тренди gastronomic trends асортимент assortment |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Березан М. О. Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie») = Expansion of the range and development of the technology of salads with cereals (based on materials from the cafe-bakery "Boulangerie") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Березан ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 55 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології салатів з крупами на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену сучасними тенденціями здорового харчування та зростаючим попитом на поживні, збалансовані та оригінальні страви, зокрема в умовах кафе-пекарень. Проведено аналіз сировинної бази різних видів круп, а також овочів, зелені та заправок, що можуть бути використані в салатах. Обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для приготування салату «У гармонії з кіноа». Це дозволить кафе-пекарні «Boulangerie» значно розширити свій асортимент здорових страв, залучити нові сегменти відвідувачів та підсилити свою конкурентну позицію на ринку. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе-пекарні «Boulangerie», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити привабливість для споживачів та відповідати сучасним гастрономічним трендам. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3110 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Berezan_181.pdf | основний текст | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.