Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Арсеній, Вадім Радиславович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-04T19:19:53Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-04T19:19:53Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»; Розділ 3. Удосконaлення технологій борошняних кулінарних виробів (піци). В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології борошняних кулінарних виробів (піци). Піца - борошняний кулінарний вирів, має широке поширення та високу споживчу популярність у світовому масштабі. У закладах ресторанного господарства при виробництві піци до базових інгредієнтів входять пшеничне борошно, оливкова олія, дріжджі, сіль, цукор, а також моцарела, томати та цибуля як компоненти начинки. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану італійської кухні «Nonna Macarona». Заклад розташований за адресою: вулиця Головна, 63 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 22:00, кожного дня. Ресторанне меню «Nonna Macarona», запрошує відвідувачів у кулінарну подорож різними регіонами Італії, пропонуючи страви, кожна з яких має свою унікальну історію та рецептуру. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент борошняних кулінарних виробів (піци): основа для піци з кукурудзяного борошна, вівсяного борошно та псиліум, основа для піци з кукурудзяного борошна, сорго борошно та псиліум, основа для піци з рисового борошна, вівсяного борошно та псиліум. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Арсеній В. Р. Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona») = Improvement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. Р. Арсеній ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 62 с. | uk_UK |
| dc.subject | рисове борошно | uk_UK |
| dc.subject | rice flour | uk_UK |
| dc.subject | псиліум | uk_UK |
| dc.subject | psyllium | uk_UK |
| dc.subject | піца | uk_UK |
| dc.subject | pizza | uk_UK |
| dc.subject | італійська кухня | uk_UK |
| dc.subject | italian cuisine | uk_UK |
| dc.subject | вівсянне борошно | uk_UK |
| dc.subject | oatmeal | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Arsenii_181.pdf | основний текст | 3.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.