Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрсеній, Вадім Радиславович-
dc.date.accessioned2025-07-04T19:19:53Z-
dc.date.available2025-07-04T19:19:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»; Розділ 3. Удосконaлення технологій борошняних кулінарних виробів (піци). В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології борошняних кулінарних виробів (піци). Піца - борошняний кулінарний вирів, має широке поширення та високу споживчу популярність у світовому масштабі. У закладах ресторанного господарства при виробництві піци до базових інгредієнтів входять пшеничне борошно, оливкова олія, дріжджі, сіль, цукор, а також моцарела, томати та цибуля як компоненти начинки. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану італійської кухні «Nonna Macarona». Заклад розташований за адресою: вулиця Головна, 63 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 22:00, кожного дня. Ресторанне меню «Nonna Macarona», запрошує відвідувачів у кулінарну подорож різними регіонами Італії, пропонуючи страви, кожна з яких має свою унікальну історію та рецептуру. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент борошняних кулінарних виробів (піци): основа для піци з кукурудзяного борошна, вівсяного борошно та псиліум, основа для піци з кукурудзяного борошна, сорго борошно та псиліум, основа для піци з рисового борошна, вівсяного борошно та псиліум.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherАрсеній В. Р. Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona») = Improvement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. Р. Арсеній ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 62 с.uk_UK
dc.subjectрисове борошноuk_UK
dc.subjectrice flouruk_UK
dc.subjectпсиліумuk_UK
dc.subjectpsylliumuk_UK
dc.subjectпіцаuk_UK
dc.subjectpizzauk_UK
dc.subjectіталійська кухняuk_UK
dc.subjectitalian cuisineuk_UK
dc.subjectвівсянне борошноuk_UK
dc.subjectoatmealuk_UK
dc.titleУдосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona»)uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arsenii_181.pdfосновний текст3.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.