Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109
Назва: Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona»)
Інші назви: Improvement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona")
Автори: Арсеній, Вадім Радиславович
Теми: рисове борошно
rice flour
псиліум
psyllium
піца
pizza
італійська кухня
italian cuisine
вівсянне борошно
oatmeal
Дата публікації: 2025
Видавництво: Арсеній В. Р. Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona») = Improvement of technologies and research on the quality of flour culinary products (pizza) (based on materials from the Italian cuisine restaurant "Nona Macarona") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. Р. Арсеній ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 62 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних кулінарних виробів (піци) та організація їх виробництва у ресторану італійської кухні «Nonna Macarona»; Розділ 3. Удосконaлення технологій борошняних кулінарних виробів (піци). В 1 розділі кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні аспекти технології борошняних кулінарних виробів (піци). Піца - борошняний кулінарний вирів, має широке поширення та високу споживчу популярність у світовому масштабі. У закладах ресторанного господарства при виробництві піци до базових інгредієнтів входять пшеничне борошно, оливкова олія, дріжджі, сіль, цукор, а також моцарела, томати та цибуля як компоненти начинки. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану італійської кухні «Nonna Macarona». Заклад розташований за адресою: вулиця Головна, 63 в м. Чернівці, режим роботи з 10:00 - 22:00, кожного дня. Ресторанне меню «Nonna Macarona», запрошує відвідувачів у кулінарну подорож різними регіонами Італії, пропонуючи страви, кожна з яких має свою унікальну історію та рецептуру. В 3 розділі враховуючи технологічні проробки розроблено наступний асортимент борошняних кулінарних виробів (піци): основа для піци з кукурудзяного борошна, вівсяного борошно та псиліум, основа для піци з кукурудзяного борошна, сорго борошно та псиліум, основа для піци з рисового борошна, вівсяного борошно та псиліум.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3109
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arsenii_181.pdfосновний текст3.3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.