Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108| Назва: | Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides») |
| Інші назви: | Expanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant) |
| Автори: | Мурга, Євген Олександрович |
| Теми: | асортимент assortment технологія technologies мякий сир soft cheese стратачелла stratachella ресторан restaurant |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Мурга Є. О. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. О. Мурга ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з м'якого сиру на матеріалах ресторану «Chalet Equides». У роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорові, поживні та оригінальні страви, а також необхідністю диверсифікації меню закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази різних видів м'якого сиру, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності з іншими інгредієнтами та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва страв з м’яким сиром: «Вершкова страчатела з тріо помідорів», «Салат з ростбіфом та страчателою з соусом гострим» та «Парфе з страчателою та ягідним кюлі». Це дозволить ресторану «Chalet Equides» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою унікальність. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність ресторану «Chalet Equides», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Murga_181.pdf | основний текст | 1.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.