Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурга, Євген Олександрович-
dc.date.accessioned2025-07-02T21:00:50Z-
dc.date.available2025-07-02T21:00:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з м'якого сиру на матеріалах ресторану «Chalet Equides». У роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорові, поживні та оригінальні страви, а також необхідністю диверсифікації меню закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази різних видів м'якого сиру, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності з іншими інгредієнтами та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва страв з м’яким сиром: «Вершкова страчатела з тріо помідорів», «Салат з ростбіфом та страчателою з соусом гострим» та «Парфе з страчателою та ягідним кюлі». Це дозволить ресторану «Chalet Equides» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою унікальність. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність ресторану «Chalet Equides», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМурга Є. О. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. О. Мурга ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с.uk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologiesuk_UK
dc.subjectмякий сирuk_UK
dc.subjectsoft cheeseuk_UK
dc.subjectстратачеллаuk_UK
dc.subjectstratachellauk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleРозширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Murga_181.pdfосновний текст1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.