Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108
Назва: Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides»)
Інші назви: Expanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant)
Автори: Мурга, Євген Олександрович
Теми: асортимент
assortment
технологія
technologies
мякий сир
soft cheese
стратачелла
stratachella
ресторан
restaurant
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мурга Є. О. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides») = Expanding the range and developing the technology of restaurant products made from soft cheese (based on materials from the Chalet Equides restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. О. Мурга ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції з м'якого сиру на матеріалах ресторану «Chalet Equides». У роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорові, поживні та оригінальні страви, а також необхідністю диверсифікації меню закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази різних видів м'якого сиру, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, сумісності з іншими інгредієнтами та технологічних особливостей. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти для виробництва страв з м’яким сиром: «Вершкова страчатела з тріо помідорів», «Салат з ростбіфом та страчателою з соусом гострим» та «Парфе з страчателою та ягідним кюлі». Це дозволить ресторану «Chalet Equides» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою унікальність. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність ресторану «Chalet Equides», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3108
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Murga_181.pdfосновний текст1.79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.