Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Симака, Богдан Ілліч | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T20:50:29Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T20:50:29Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології холодних закусок з млинцевого тіста для коворкінг-кафе «Незабаром». У роботі обґрунтовано актуальність обраної теми, зумовлену зростаючим попитом на оригінальні та зручні закуски в закладах ресторанного господарства сучасного формату. Автором проведено аналіз сировинної бази, необхідної для виготовлення млинцевих холодних закусок, та обґрунтовано вибір основних інгредієнтів. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти і схеми для приготування холодних закусок з млинцевого тіста – «Млинці томатні з рибою та кисломолочним сиром» і «Млинці морквяні з нутом та кисломолочним сиром». Це дозволить закладу розширити свій асортимент та підвищити привабливість для відвідувачів. Основні положення роботи мають практичну цінність і можуть бути впроваджені в діяльність коворкінг-кафе «Незабаром», а також інших закладів харчування, що прагнуть оптимізувати своє меню та підвищити конкурентоспроможність на ринку. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Симака Б. І. Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром») = Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Б. І. Симака ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с. | uk_UK |
| dc.subject | млинцеве тісто | uk_UK |
| dc.subject | pancake dough | uk_UK |
| dc.subject | закуски | uk_UK |
| dc.subject | snacks | uk_UK |
| dc.subject | холодні закуски | uk_UK |
| dc.subject | cold snacks | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | restaurant | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.title | Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Simaka_B_181.pdf | основний текст | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.