Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСимака, Богдан Ілліч-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:50:29Z-
dc.date.available2025-07-02T20:50:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології холодних закусок з млинцевого тіста для коворкінг-кафе «Незабаром». У роботі обґрунтовано актуальність обраної теми, зумовлену зростаючим попитом на оригінальні та зручні закуски в закладах ресторанного господарства сучасного формату. Автором проведено аналіз сировинної бази, необхідної для виготовлення млинцевих холодних закусок, та обґрунтовано вибір основних інгредієнтів. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти і схеми для приготування холодних закусок з млинцевого тіста – «Млинці томатні з рибою та кисломолочним сиром» і «Млинці морквяні з нутом та кисломолочним сиром». Це дозволить закладу розширити свій асортимент та підвищити привабливість для відвідувачів. Основні положення роботи мають практичну цінність і можуть бути впроваджені в діяльність коворкінг-кафе «Незабаром», а також інших закладів харчування, що прагнуть оптимізувати своє меню та підвищити конкурентоспроможність на ринку.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСимака Б. І. Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром») = Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Б. І. Симака ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.uk_UK
dc.subjectмлинцеве тістоuk_UK
dc.subjectpancake doughuk_UK
dc.subjectзакускиuk_UK
dc.subjectsnacksuk_UK
dc.subjectхолодні закускиuk_UK
dc.subjectcold snacksuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.titleРозширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Simaka_B_181.pdfосновний текст1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.