Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106
Назва: Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром»)
Інші назви: Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe)
Автори: Симака, Богдан Ілліч
Теми: млинцеве тісто
pancake dough
закуски
snacks
холодні закуски
cold snacks
ресторан
restaurant
якість
quality
НАССР
Дата публікації: 2025
Видавництво: Симака Б. І. Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром») = Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Б. І. Симака ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології холодних закусок з млинцевого тіста для коворкінг-кафе «Незабаром». У роботі обґрунтовано актуальність обраної теми, зумовлену зростаючим попитом на оригінальні та зручні закуски в закладах ресторанного господарства сучасного формату. Автором проведено аналіз сировинної бази, необхідної для виготовлення млинцевих холодних закусок, та обґрунтовано вибір основних інгредієнтів. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти і схеми для приготування холодних закусок з млинцевого тіста – «Млинці томатні з рибою та кисломолочним сиром» і «Млинці морквяні з нутом та кисломолочним сиром». Це дозволить закладу розширити свій асортимент та підвищити привабливість для відвідувачів. Основні положення роботи мають практичну цінність і можуть бути впроваджені в діяльність коворкінг-кафе «Незабаром», а також інших закладів харчування, що прагнуть оптимізувати своє меню та підвищити конкурентоспроможність на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Simaka_B_181.pdfосновний текст1.96 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.