Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106
Название: Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром»)
Другие названия: Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe)
Авторы: Симака, Богдан Ілліч
Ключевые слова: млинцеве тісто
pancake dough
закуски
snacks
холодні закуски
cold snacks
ресторан
restaurant
якість
quality
НАССР
Дата публикации: 2025
Издатель: Симака Б. І. Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром») = Expanding the range and developing technologies for cold snacks made from pancake dough (based on materials from the Nezabarom coworking cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Б. І. Симака ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології холодних закусок з млинцевого тіста для коворкінг-кафе «Незабаром». У роботі обґрунтовано актуальність обраної теми, зумовлену зростаючим попитом на оригінальні та зручні закуски в закладах ресторанного господарства сучасного формату. Автором проведено аналіз сировинної бази, необхідної для виготовлення млинцевих холодних закусок, та обґрунтовано вибір основних інгредієнтів. Розроблено нові рецептури та детальні технологічні карти і схеми для приготування холодних закусок з млинцевого тіста – «Млинці томатні з рибою та кисломолочним сиром» і «Млинці морквяні з нутом та кисломолочним сиром». Це дозволить закладу розширити свій асортимент та підвищити привабливість для відвідувачів. Основні положення роботи мають практичну цінність і можуть бути впроваджені в діяльність коворкінг-кафе «Незабаром», а також інших закладів харчування, що прагнуть оптимізувати своє меню та підвищити конкурентоспроможність на ринку.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3106
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Simaka_B_181.pdfосновний текст1.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.