Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачик, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:40:30Z-
dc.date.available2025-07-02T20:40:30Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3105-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розширенню асортименту та розробленню технології ресторанної продукції без глютену на матеріалах ресторану «SNTR». У роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорову, безпечну та спеціалізовану безглютенову продукцію, а також необхідністю адаптації закладів ресторанного господарства до сучасних дієтичних потреб. Проведено аналіз сировинної бази безглютенових інгредієнтів, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей, функціональних властивостей та безпеки для споживачів з непереносимістю глютену. Розроблено нову рецептури та детальну технологічну карту і схему для виробництва страви з борошна безглютену «Паста заморська з овочами». Це дозволить ресторану «SNTR» значно розширити своє меню, підвищити привабливість для широкого кола відвідувачів та підкреслити свою інклюзивність. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність ресторану «SNTR», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним та дієтичним трендам.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТкачик О. І. Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукці без глютену (на матеріалах ресторану «SNTR») = Expanding the range and developing technology for gluten-free restaurant products (based on materials from the SNTR restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» /О. І. Ткачик ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 51 с.uk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.subjectборошнянні стравиuk_UK
dc.subjectflour dishesuk_UK
dc.subjectдієичні добавкиuk_UK
dc.subjectdietary supplementsuk_UK
dc.subjectдієтичні трендиuk_UK
dc.subjectdietary trendsuk_UK
dc.subjectгастрономіяuk_UK
dc.subjectgastronomyuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleРозширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукці без глютену (на матеріалах ресторану «SNTR»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the range and developing technology for gluten-free restaurant products (based on materials from the SNTR restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkaschik_181.pdfосновний текст1.73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.