Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шкрібляк, Ростислав Іванович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T20:34:23Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T20:34:23Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці інноваційних технологій супів з морепродуктів на матеріалах кафе «Креветка». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорову, поживну та оригінальну продукцію з морепродуктів, а також необхідністю розширення асортименту закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази морепродуктів, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей та доступності. Розроблено нові, інноваційні рецептури та детальні технологічні карти для приготування Кокосовий морський крем-суп з креветками, лаймом та імбиром», «Морський суп-крем з креветками», «Борщ з рибою, як любив Тарас Шевченко». Це дозволить кафе «Креветка» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою спеціалізацію. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Креветка», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Шкрібляк Р. І. Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») = Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Р. І. Шкрібляк ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 46 с. | uk_UK |
| dc.subject | морепрродукти | uk_UK |
| dc.subject | seafood | uk_UK |
| dc.subject | страви | uk_UK |
| dc.subject | dishes | uk_UK |
| dc.subject | кафе | uk_UK |
| dc.subject | cafe | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні рецептури | uk_UK |
| dc.subject | innovative recipes | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.title | Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Appears in Collections: | бакалавр | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Schkrablak_181.pdf | основний текст | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.