Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104
Title: Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)
Other Titles: Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka")
Authors: Шкрібляк, Ростислав Іванович
Keywords: морепрродукти
seafood
страви
dishes
кафе
cafe
інноваційні рецептури
innovative recipes
НАССР
Issue Date: 2025
Publisher: Шкрібляк Р. І. Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») = Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Р. І. Шкрібляк ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 46 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці інноваційних технологій супів з морепродуктів на матеріалах кафе «Креветка». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорову, поживну та оригінальну продукцію з морепродуктів, а також необхідністю розширення асортименту закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази морепродуктів, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей та доступності. Розроблено нові, інноваційні рецептури та детальні технологічні карти для приготування Кокосовий морський крем-суп з креветками, лаймом та імбиром», «Морський суп-крем з креветками», «Борщ з рибою, як любив Тарас Шевченко». Це дозволить кафе «Креветка» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою спеціалізацію. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Креветка», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Schkrablak_181.pdfосновний текст1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.