Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104| Назва: | Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») |
| Інші назви: | Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka") |
| Автори: | Шкрібляк, Ростислав Іванович |
| Теми: | морепрродукти seafood страви dishes кафе cafe інноваційні рецептури innovative recipes НАССР |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Шкрібляк Р. І. Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») = Development of innovative technologies for the production of seafood soups (based on materials from the cafe "Krevetka") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Р. І. Шкрібляк ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 46 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробці інноваційних технологій супів з морепродуктів на матеріалах кафе «Креветка». В роботі обґрунтовано актуальність теми, зумовлену зростаючим попитом споживачів на здорову, поживну та оригінальну продукцію з морепродуктів, а також необхідністю розширення асортименту закладів ресторанного господарства. Проведено аналіз сировинної бази морепродуктів, що використовуються в кулінарії, та обґрунтовано їхній вибір з урахуванням харчової цінності, смакових якостей та доступності. Розроблено нові, інноваційні рецептури та детальні технологічні карти для приготування Кокосовий морський крем-суп з креветками, лаймом та імбиром», «Морський суп-крем з креветками», «Борщ з рибою, як любив Тарас Шевченко». Це дозволить кафе «Креветка» значно оновити своє меню, підвищити привабливість для відвідувачів та підкреслити свою спеціалізацію. Основні положення роботи мають значну практичну цінність і можуть бути успішно впроваджені в діяльність кафе «Креветка», а також інших закладів ресторанного господарства, які прагнуть оптимізувати свій асортимент, підвищити конкурентоспроможність та відповідати сучасним гастрономічним трендам. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3104 |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Schkrablak_181.pdf | основний текст | 1.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.