Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103
Назва: Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)
Інші назви: Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant)
Автори: Терицану, Вадим Васильович
Теми: дичина
game
страви з дичини
game dishes
оновлене меню
updated menu
рецептура
recipe
НАССР
біологічна цінність
biological value
Дата публікації: 2025
Видавництво: Терицану В. В. Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») = Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Терицану ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з дичини, Розділ 2. Дослідження технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з дичини» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з дичини та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету з куріпки з гранатовим желе. В розділі 3 розроблено технологію паштету з куріпки з гранатовим желе, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Terutsanu_181.pdfосновний текст508.31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.