Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТерицану, Вадим Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:29:02Z-
dc.date.available2025-07-02T20:29:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з дичини, Розділ 2. Дослідження технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з дичини» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з дичини та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету з куріпки з гранатовим желе. В розділі 3 розроблено технологію паштету з куріпки з гранатовим желе, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТерицану В. В. Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») = Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Терицану ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с.uk_UK
dc.subjectдичинаuk_UK
dc.subjectgameuk_UK
dc.subjectстрави з дичиниuk_UK
dc.subjectgame dishesuk_UK
dc.subjectоновлене менюuk_UK
dc.subjectupdated menuuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleУдосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Terutsanu_181.pdfосновний текст508.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.