Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Терицану, Вадим Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-02T20:29:02Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-02T20:29:02Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з дичини, Розділ 2. Дослідження технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з дичини» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з дичини та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету з куріпки з гранатовим желе. В розділі 3 розроблено технологію паштету з куріпки з гранатовим желе, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Терицану В. В. Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») = Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Терицану ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с. | uk_UK |
| dc.subject | дичина | uk_UK |
| dc.subject | game | uk_UK |
| dc.subject | страви з дичини | uk_UK |
| dc.subject | game dishes | uk_UK |
| dc.subject | оновлене меню | uk_UK |
| dc.subject | updated menu | uk_UK |
| dc.subject | рецептура | uk_UK |
| dc.subject | recipe | uk_UK |
| dc.subject | НАССР | uk_UK |
| dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
| dc.subject | biological value | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Terutsanu_181.pdf | основний текст | 508.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.