Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103
Title: Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)
Other Titles: Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant)
Authors: Терицану, Вадим Васильович
Keywords: дичина
game
страви з дичини
game dishes
оновлене меню
updated menu
рецептура
recipe
НАССР
біологічна цінність
biological value
Issue Date: 2025
Publisher: Терицану В. В. Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») = Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Терицану ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з дичини, Розділ 2. Дослідження технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з дичини» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з дичини та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету з куріпки з гранатовим желе. В розділі 3 розроблено технологію паштету з куріпки з гранатовим желе, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Terutsanu_181.pdfосновний текст508.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.