Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103| Title: | Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») |
| Other Titles: | Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) |
| Authors: | Терицану, Вадим Васильович |
| Keywords: | дичина game страви з дичини game dishes оновлене меню updated menu рецептура recipe НАССР біологічна цінність biological value |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Терицану В. В. Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») = Improving game dishes and their quality (based on materials from the Flora Club restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Терицану ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 52 с. |
| Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні основи виробництва страв з дичини, Розділ 2. Дослідження технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці, Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій страв з дичини та організація їх виробництва у ресторані «Flora Club» м. Чернівці. У розділі «Технологічні основи виробництва страв з дичини» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з дичини та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету з куріпки з гранатовим желе. В розділі 3 розроблено технологію паштету з куріпки з гранатовим желе, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Flora Club» м. Чернівці. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3103 |
| Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Terutsanu_181.pdf | основний текст | 508.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.