Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтефак, Святослав Васильович-
dc.date.accessioned2025-07-02T20:24:31Z-
dc.date.available2025-07-02T20:24:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення асортиментної політики та організації виробництва в закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «Хата». Основна увага приділяється розширенню асортименту безглютенових супів-пюре — страв, що відповідають сучасним тенденціям здорового та функціонального харчування. У процесі дослідження проведено аналітичний огляд наукових джерел щодо технологій приготування супів-пюре у вітчизняній та зарубіжній практиці, обґрунтовано технологічні параметри виробництва з урахуванням безглютенових вимог. Надано організаційно-функціональну характеристику ресторану «Хата» як бази дослідження, проаналізовано чинні технологічні процеси, а також запропоновано оновлення концептуального меню закладу. У результаті розроблено рецептури безглютенових супів-пюре, підібрано відповідне технологічне устаткування та окреслено шляхи оптимізації виробничої програми підприємства. Робота має практичну цінність для впровадження інноваційних технологій та підвищення якості обслуговування споживачів із особливими дієтичними потребами.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСтефак С. В. Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата») = Expanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Стефак ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.uk_UK
dc.subjectбезглютенове харчуванняuk_UK
dc.subjectgluten-free fooduk_UK
dc.subjectсупи-пюреuk_UK
dc.subjectsoupsuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.titleРозширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stifak_181.pdfосновний текст1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.