Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102
Назва: Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата»)
Інші назви: Expanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant)
Автори: Стефак, Святослав Васильович
Теми: безглютенове харчування
gluten-free food
супи-пюре
soups
ресторан
restaurant
рецептура
recipe
НАССР
харчова цінність
nutritional value
Дата публікації: 2025
Видавництво: Стефак С. В. Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата») = Expanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Стефак ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення асортиментної політики та організації виробництва в закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «Хата». Основна увага приділяється розширенню асортименту безглютенових супів-пюре — страв, що відповідають сучасним тенденціям здорового та функціонального харчування. У процесі дослідження проведено аналітичний огляд наукових джерел щодо технологій приготування супів-пюре у вітчизняній та зарубіжній практиці, обґрунтовано технологічні параметри виробництва з урахуванням безглютенових вимог. Надано організаційно-функціональну характеристику ресторану «Хата» як бази дослідження, проаналізовано чинні технологічні процеси, а також запропоновано оновлення концептуального меню закладу. У результаті розроблено рецептури безглютенових супів-пюре, підібрано відповідне технологічне устаткування та окреслено шляхи оптимізації виробничої програми підприємства. Робота має практичну цінність для впровадження інноваційних технологій та підвищення якості обслуговування споживачів із особливими дієтичними потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stifak_181.pdfосновний текст1.88 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.