Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102
Title: Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата»)
Other Titles: Expanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant)
Authors: Стефак, Святослав Васильович
Keywords: безглютенове харчування
gluten-free food
супи-пюре
soups
ресторан
restaurant
рецептура
recipe
НАССР
харчова цінність
nutritional value
Issue Date: 2025
Publisher: Стефак С. В. Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата») = Expanding the range of gluten-free puree soups and organizing their production (based on materials from the Khata restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / С. В. Стефак ; наук. кер. С. Д. Борук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 53 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення асортиментної політики та організації виробництва в закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «Хата». Основна увага приділяється розширенню асортименту безглютенових супів-пюре — страв, що відповідають сучасним тенденціям здорового та функціонального харчування. У процесі дослідження проведено аналітичний огляд наукових джерел щодо технологій приготування супів-пюре у вітчизняній та зарубіжній практиці, обґрунтовано технологічні параметри виробництва з урахуванням безглютенових вимог. Надано організаційно-функціональну характеристику ресторану «Хата» як бази дослідження, проаналізовано чинні технологічні процеси, а також запропоновано оновлення концептуального меню закладу. У результаті розроблено рецептури безглютенових супів-пюре, підібрано відповідне технологічне устаткування та окреслено шляхи оптимізації виробничої програми підприємства. Робота має практичну цінність для впровадження інноваційних технологій та підвищення якості обслуговування споживачів із особливими дієтичними потребами.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3102
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stifak_181.pdfосновний текст1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.